
Helt siden Fosenborgs første år i seriesystemet har lagets spillere samlet seg til et vinterlig julegilde. Opp gjennom årene har betydelige kilo pinnelkjøtt og atskillige liter akevitt blitt fortært i lystig lag. Julebordet har også innebært visning av en årlig fosenborgfilm, samt at minst en spiller har tatt ansvar for å holde en lav profil innta horisontal stilling når klokka slo elleve.
Årets herlighet holdes på Høgreina, øverst på Flatåsen, hos Roger Solhaug. Som vanlig vil det bli servert rykende varmt pinnekjøtt, vossakorv, kålrotstappe, øl og akevitt. Og nok en gang vil det bli vist høydepunkter fra årets sesong. Samtidig arbeides det også med å få laget noen små overraskelser som kan bidra til å holde humøret oppe utover kvelden og natta.
Fosenborg.com ønsker velkommen, og kommer tilbake med mer informasjon.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar